14 napos elállás

14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad.

 

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSRÓL

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A fogyasztó ezen jogát a jogszabályoknak megfelelően a termék megrendelése és az áruátvétele közti időben is gyakorolhatja. Ezen jogosultság nem illet meg abban az esetben, ha a szaküzletben személyesen vásároltad meg a terméket / termékeket, előzetes online rendelés nélkül.
A vásárlónak az Elállási/Felmondási nyilatkozatát ügyfélszolgálatunkon vagy postai úton keresztül van lehetősége érvényesíteni.

 

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE 

  1. Töltsd le és nyomtasd ki az Elállási nyilatkozatot.

  2. Gondosan csomagold be a terméket minden tartozékával együtt.

  3. Helyezd el a kitöltött nyilatkozatot a csomagon belül.

  4. Add át a lezárt csomagot az általad, vagy a nálunk rendelt futárnak.


Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog: Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kár, megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

  • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;

  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza;

  • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (hajnyírók, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítők, gyantázási eszközök, férfi szőrtelenítési termékek, női szőrtelenítési termékek, elektromos fogkefék, fogkefe pótfejek, lázmérők, inhalátorok, stb.).

  • valamint a jogszabályok által meghatározott további esetekben.

Az elállási jog gyakorlása az Elállási/Felmondási nyilatkozat kíséretében futárszolgálat igénybevételével lehetséges. Az Extreme Digital Zrt. postai csomagokat technikai okokból nem tud fogadni. Az ügyfél kérésére és költségére munkatársaink gondoskodnak a visszaszállítás lebonyolításáról, az erre vonatkozó igényeket ügyfélszolgálatunk fogadja az alábbi "Üzenetet írok az ügyfélszolgálatnak" zöld gombra kattintva, az űrlapot kitöltve.
Elállási nyilatkozat »

Kérünk, hogy az elállási nyilatkozat mellett a vásárláskor kapott számlát is mellékeld a csomagba!

 

TOVÁBBI HASZNOS TUDNIVALÓK, INFORMÁCIÓK

Ha a vásárló eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Elállási/Felmondási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül, az Extreme Digital Zrt. visszatéríti a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (a termék kiszállításáért fizetett) költséget is. A fentiek kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő vásárlóink (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek.

 

Amennyiben futárszolgálat igénybevételével szeretnéd visszaküldeni a terméket és az elállási jog feltételeinek is megfelelsz (a szállítási költség Téged terhel), úgy az "Üzenetet írok az ügyfélszolgálatnak" zöld gombra kattintva és az ott található űrlapot kitöltve tudod jelezni az igényedet. A beérkezést követően feldolgozzuk az igényedet és visszajelzünk számodra. Ezt követő 2-4 munkanapon belül érkezik hozzád munkanapokon 8-16 óra között a futár (munkanapon belüli időpont egyeztetésre nincs lehetőség).

 

Amennyiben 2023.01.01 előtti a vásárlás, kérlek az eMAG ügyfélszolgálatával vedd fel a kapcsolatot!
16 emberből 8 találta hasznosnak