Kedves Ügyfelünk,

 

Új korszak kezdődik az Extreme Digital és az eMAG életében!

2022. december 31-ével az elmúlt évek egyesülési folyamata lezárul, melynek eredményeképpen minden, 2023. január 1-jét megelőző Extreme Digitalnál történt vásárláshoz kapcsolódó esetleges ügyintézést – legyen az akár garanciális ügyintézés, számlamásolat igénylés, vagy bármi más, ami a rendelésed kapcsán számodra fontos - közvetlenül az eMAG ügyfélszolgálatán tudsz kezdeményezni az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: +36 1 88 555 00 (normál díjas)

Email: [email protected]

 

Az Extreme Digital azonban nem áll meg! Minden régi és új vásárlónk számára a 2023-mas évben is a megszokott vásárlási élményt, verhetetlen árakat igyekszünk biztosítani az emag.hu felületén, megújult ügyfélszolgálattal, mely minden, 2023. január 1-én, vagy azt követően történt vásárlás kapcsán segíteni fog Neked az alábbi elérhetőségen:

E-mail: [email protected]

 

Mikor kit keress?

- Amennyiben a vásárlásod után kapott számlán a dátum 2022.12.31. vagy ez előtti, akkor az eMAG tud majd segíteni Neked a fenti elérhetőségek bármelyikén (telefonon válaszd az Extreme Digital vásárlóknak dedikált menüpontot)!

- Ha vásárlásod számláján 2023.01.01. vagy későbbi dátum szerepel, akkor az Extreme Digital megújult ügyfélszolgálatát keresd az új elektronikus elérhetőségen! Köszönjük, hogy a múltban minket választottál, és bízunk benne, hogy velünk tartasz a jövőbe vezető izgalmas úton!

 

Jogi háttér:

Az Extreme Digital-eMAG Korlátolt Felelősségű Társaság ('eMAG'), mint átvevő jogutód társaság és egyben az Extreme Digital Zártkörűen Működő Részvénytársaság (’edigital’) egyedüli részvényese 2022. szeptember 30-án az egyes jogi személyek átalakulásáról, egyesüléséről és szétválásáról szóló 2013. évi CLXXVI. tör vény („Átalakulási törvény”) 8. § (1) bekezdése alapján együlésen határozott az Extreme Digital Zártkörűen Működő Részvény társaság, mint szétváló társaság szétválásáról, amely alapján az Extreme Digital Zrt. beolvadásos kiválás útján szétválik, és az Extreme Digital Zrt. szétváló társaság vagyonának egy része az egyedüli részvényeséhez, az Extreme Digital-eMAG Korlátolt Felelősségű Társasághoz, mint átvevő társasághoz csatlakozik. A fenti döntés értelmében a szétválás (beolvadásos kiválás) időpontját megelőzően létre jött olyan vevői szerződésekből eredő jogok és kötelezettségek, amelyek belföldi értékesítéshez kapcsolódnak, átkerülnek az eMAG-hoz, ideértve a szavatossági és jótállási igényeket is.

 

Adatvédelem:

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy 2022. december 31. napjáig az Ön személyes adatai tekintetében az adatkezelő az Extreme Digital Zrt. (székhely: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72). Amennyiben ezen időpontig adatvédelemmel kapcsolatos kérdése van, vagy érintetti jogait kívánja gyakorolni, akkor azt a [email protected] email címen teheti meg. 2023. január 01. napjától az Ön személyes adatinak kezelője az Extreme Digital-eMAG Kft. (székhely: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.). Amennyiben ezen második időpontot követően adatvédelmi kérdése van, vagy érintetti jogait kívánja gyakorolni, akkor azt a [email protected] email címen teheti meg. Fenti email címek mellett az érintett adatkezelőnek postai levelet is küldhet, az adatkezelő megnevezésével.